MarryMarv met Monta, Owwgee, Flu en Maximus – Overdosis Woorden (prod Raythebarbarian)

Posted by management Category: sounds

Vorige maand dropte, de Rotterdamse rapper, MarryMarv de track Blazed Up, samen met Iam20Mason en Richard Blom. Vanaf vandaag kunnen we ons opmaken voor de mixtape release van MarryMarv, Mars BlackMon vol 1. De eerste single die uitkomt van de mixtape is de track Overdosis Woorden.

Overdosis Woorden is weer een recht toe recht aan hiphoptrack van MarryMarv. Samen met Monta, Owwgee, Flu (Cerebros) en Maximus is er een vlotte hiphop track gemaakt. Harde beat, harde verses en geen refrein. Verder is het een aangename verrassing dat ze invloeden van WK 2014 erin verwerkt hebben.
De beat is geproduceerd door Ray the Barbarian (Cerebros) en de eindproductie wederom door Syndrummusic. De Mars BlackMon vol 1 tape is in samenwerking met DJ Salesman en zal in november het licht zien.