MarryMarv met Elise Dinfena – Alles of niets (prod Illskilz)

Posted by management Category: sounds


MarryMarv en Elise Dinfena gaan voor alles of niets

De Rotterdamse artiesten, MarryMarv en Elise Dinfena, zijn voor de komende mixtape, Mars Blackmon, de studio ingedoken. De mannen Richard Blom en Rick Beekman hebben iets extra toegevoegd aan de track. De track is opgenomen bij Syndrummusic en is na de single, Overdosis Woorden, de tweede track die voor deze mixtape uitkomt.

In november zal, in samenwerking met DJ Salesman, de Mars Blackmon vol 1, uitkomen. De exacte datum zal later bekend gemaakt worden. Op deze mixtape heeft MarryMarv samengewerkt met de producers Illskilz, RUN!, ReyMusik, Iam20mason en Ray The Barbarian. Verschillende vocalisten en waaronder dus ook Elise Dinfena. Deze samenwerking is extra speciaal, omdat het koppel voor het eerst met elkaar samenwerken. Des te meer reden om de track te luisteren als voorproef op de mixtape.

Twitter@MarryMarv
@EliseDinfenaMusic
@Salesmanbeatz
@Kansmovement