MarryMarv met Maximus-LOS (prod Illskilz)

mars-bannerjpg
Posted by management Category: sounds

24 november zal de Mars Blackmon vol. 1 door MarryMarv en DJ Salesman uitgebracht worden, onder het label KANS. Van deze mixtape wordt de track, LOS, vandaag naar buiten gebracht. Deze track is in samenwerking met Maximus en is geproduceerd door Illskilz. De eindproductie is uitgevoerd door Syndrummusic.
24 november zal het eerste project dan eindelijk door het label KANS worden uitgebracht. Dit project gaat bij de naam van Mars Blackmon en is de eerste van drie volumes. Mars Blackmon is gebaseerd op de karakter die Spike Lee, eind jaren tachtig en begin jaren negentig, speelde voor de Jordan sneakers reclamespotjes. Deze mixtape zijn tracks van MarryMarv en wordt bij elkaar gemixt door DJ Salesman. De college rapper Maximus levert een zeer grote bijdrage aan deze mixtape, dus eigenlijk kan wel gezegd worden dat deze mixtape een collabo is met Maximus. Eerder zijn de tracks Blazed up, Overdosis woorden en Alles of niets met Elise Dinfena al uitgebracht. Binnenkort zal via hun social media bekend gemaakt worden wie de mixtape zal hosten.
Twitter: @MarryMarv
@Maximus_KANS
@Salesmanbeatz
@KANSmovement