Mars Blackmon vol.1 hosted by Don de Baron

mars-cover2
Posted by management Category: sounds

Mars Blackmon vol.1 mogelijk gemaakt door MarryMarv en DJ Salesman

Het is inmiddels twee jaar geleden dat MarryMarv zijn eerste release, ‘Nooit Te Laat’, uitbracht. De Rotterdamse artiest heeft in de afgelopen twee jaar niet stilgezeten. Hij heeft het label KANS opgericht, de nodige optredens met DJ Salesman gedaan en keihard gewerkt aan dit concept. Tijdens deze creatieve fase is het idee gekomen om een driedelige mixtape te maken, onder de naam Mars Blackmon en vandaag komt de eerste volume uit. De hosting op de tape is door niemand minder dan Don de Baron gedaan, ook wel bekend van NoizBoiz. Hij maakt de mixtape nog gezelliger dan dat hij al is.

Van deze mixtape hebben MarryMarv en DJ Salesman al de nodige tracks naar buiten gebracht, zoals LOS, Doe Mee, Alles of niets enzovoort. De Mars Blackmon mixtape is gebaseerd op een karikatuur, gespeeld door Spike Lee, uit de jaren tachtig en negentig. Het is dus geen verrassing dat deze tape, voor hen, de liefde voor sneakers vertegenwoordigd. Vandaag brengen ze de eerste van de drie volumes uit. De rapper Maximus, ook van het label KANS, levert een grote bijdrage aan deze mixtape. De host van de mixtape is Don de Baron en hij praat de mixtape op een subtiele, maar energieke wijze, aan elkaar. Mars Blackmon vol.1 is een goed begin voor meer.

Twitter @MarryMarv
@Maximus_KANS
@DonDeBaron
@KANSmovement
@Salesmanbeatz
@Runmyshit

Luister de tape hier!

Download de tape hier

mars-back
mars-cover2