MarryMarv en Psl_persoonlijk-Life is a bitch (tribute)

2014_10_24__2795
Posted by management Category: sounds

Op weg naar Mars BlackMon 2 trakteert MarryMarv zijn volgers op een track. Voor degene die MarryMarv kennen is het geen geheim dat zijn twee favoriete rapartiesten NAS en Elzhi zijn. In de jaren negentig leerde MarryMarv NAS kennen met het album Illmatic en op dat album hoorde hij voor het eerste de track, Life is a bitch. Qua liefde voor hiphop heeft deze track veel met MarryMarv gedaan. Bijna twintig jaar later kwam zijn andere favoriete rapper uit met de remake van Illmatic, Elmatic. Hier stond logischerwijs ook de track Life is a bitch op, maar dan in een prachtige akoestische versie.
De Rotterdamse rapper is normaal gesproken helemaal geen voorstander van remakes en helemaal niet met zo een classic track. Toch heeft hij het uiteindelijk gedaan. De liefde voor de track en de ode die hij wilde geven aan deze twee artiesten waren zijn belangrijkste redenen. Samen met Psl_Persoonlijk heeft hij een avond gezeten en het resultaat mag er wezen. We zijn na deze track helemaal klaar voor Mars BlackMon 2.