2014_10_24__3075

Biografie

De Rotterdammer MarryMarv is een soulvolle hiphopartiest met een energiek en modern geluid. In de afgelopen jaren heeft hij onomstotelijk bewezen dat hij een talentvolle en gepassioneerde artiest is. Zo behaalde hij in 2011 de finale van de Grote Prijs van Nederland en de overwinning in de Grote Prijs van Zuid-Holland. Ook is hij een graag geziene gast in de show van Juize op Slam FM en deelde hij het podium met tal van internationale en nationale artiesten als Sean Price, Kraantje Pappie, Hef en Diggy Dex. Daarnaast trad hij op tijdens toonaangevende festivals als Definitie van Hiphop en het Bevrijdingsfestival in Rotterdam.

Met moge dan ook duidelijk zijn dat deze doorgewinterde performer er live een feest van weet te bouwen. Zijn energieke en charismatische verschijning en kraakhelder stemgeluid zorgen ervoor dat MarryMarv je aandacht vanaf de eerste minuut pakt en het je onmogelijk maakt nog stil te staan.

Op het moment is MarryMarv bezig de opvolger van zijn solodebuut ‘Nooit Te Laat’. Ook startte hij onlangs zijn platenlabel KANS (Klinkt Als Nieuwe Sneakers) en staat daarmee aan de voet van releases als Elise Dinfena, Big Huey, Maximus en uiteraard zijn eigen materiaal.